Pinterest
Today
Watch
Explore
When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
Log in
Sign up
Restaurant Le Riverain
The authentic lakeside view and sumptuous design combined with Ripplecove’s culinary experience will take you above and beyond your expectations. Inspired by…
More
·
30 Pins
3y
Collection by
Ripplecove Hotel & Spa
Share
Similar ideas popular now
Chef
Restaurant
Casual Dining Restaurant
Menu
Chef
Restaurant
Fish
Ethnic Recipes
Inspiration
D Day
Menu Board Design
Biblical Inspiration
Poisson du jour accompagné de l'inspiration du chef // Fish of the day served according to the chef's inspiration
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Cassoulet
Bison
Ribs
Short
Produce
Food
Côte de bison laqué avec cassoulet aux champignons sauvages, oignons cipollinis, légumes racines & pommes de terre rattes // Glazed bison short ribs with wild mushroom cassoulet, Cipollini onions, root vegetables & fingerling potatoes
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Olives
Japchae
Bouquet
Pistachios
Carré d’agneau en croûte avec ail noir, pesto roquette-pistaches, beurre de tomates & bouquet d’olives // Rack of lamb "en croute" with black garlic, roquette-pistachio pesto, tomato butter & olive bouquet
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Pepper
Red Pepper Jelly
Pepper Jelly
Basil
Saumon fumé maison avec mousse de chèvre au basilic, gelée de poivrons rouges & crostini // Housemade smoked salmon with basil goat cheese, red pepper jelly & crostini
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Emulsion
Kimchi
Asian
Fruit
Salade asiatique avec tofu maison, bok choys grillés, shiitakes, kimchi & émulsion de miso Massawippi // Asian salad with housemade tofu, grilled bok choys, shiitakes, kimchi & Massawippi miso emulsion
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Thai Red Curry
Fried Shrimp
Salad
Dumplings aux pétoncles avec daishi, crevettes frites & salade de wakamé // Scallop dumplings with daishi, fried shrimps & wakamé salad
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Lakeside View
Sauce
Butter
Lemon
Sweet Potato
Ris de veau capucine avec purée de patates douces, beurre citron et câpre & sauce marchand au vin // Capucine sweetbread with sweet potato purée, lemon-caper butter & red wine reduction sauce
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Squash
Camembert Cheese
Brioche
Almonds
Apples
Foie gras torchon avec pain brioché à la courge, réduction de cidre, compote de pommettes, chips de pommes, amandes & miel de sarrasin // Foie gras torchon with squash brioche bread, cider reduction, apple chips, almonds & buckwheat honey
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Cacao
Panna Cotta
Sugar Cookie
Cookies
Desserts
Parfait au chocolat Guayaquil avec Gâteau chocolat sans gluten, Pomme verte compressée, griotte & granité au cacao // Guayaquil Chocolate Parfait with Gluten free chocolate cake, compressed green apple, morello cherry & cocoa granité
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Whipped Cream
Vanilla
Pomme tatin avec compote de pommettes, pommes & chantilly à la vanille // Apple tatin with crab apple compote, apple & vanilla cream
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Meringue
Tonka Bohne
Feta Cheese
Eastern
Raspberry Sorbet
Crisp
Strawberries
Vacherin à la rhubarbe avec compote fraises et fleur de sureau, meringue, crème de fèves tonka & sorbet à la rhubarbe // Rhubarb Vacherin with Elderflower & strawberry compote, meringue, tonka bean cream & rhubarb sorbet
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Lime
Passion
Panna cotta au fruit de la passion avec gelée de goyave, noix de coco, sablé breton à la lime, sorbet à la mangue // Passion fruit panna cotta with guava jelly, coconut, lime Breton shortbread & mango sorbet
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Chiffon Cake
Acai Bowl
Breakfast
Semifreddo aux bleuets & yaourt avec chocolat blanc, gâteau chiffon au thé matcha & mûres // Blueberry yogurt semifreddo with white chocolate, matcha green tea chiffon cake & blackberry
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Diner
Carpaccio
Octopus
Pasta Salad
Restaurants
Chicken
Pieuvre carpaccio et grillée à l’espagnole // Grilled Spanish octopus carpaccio
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Violet
Mousse
Cucumber
Essen
Pétoncle crudo avec mousse concombre et violette, melon d’eau // Scallop Crudo with cucumber and violet mousse, watermelon
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Sauce Béchamel
Fennel Salad
Coriander
Bibimbap
Cobb Salad
Tomatoes
Beans
Poisson du jour avec salade de fenouil, tomates et coriandre, haricots de Barnston, bourgots // Fish of the day with fennel salad, tomatoes and coriander, Barnston beans, bourgots
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Tuna
Pretzel Bread
Surlonge d’agneau avec purée de pois verts, chèvre fumé, sauce au cèdres // Lamb sirloin with green peas purée, smoked goat cheese, cedar sauce.
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Wine Cellar
Terrace
Table Settings
Views
Design
Riddling Rack
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
H Hotel
Wine List
New Flavour
Wine Lovers
Awards
Flavors
Ripplecove Hotel & Spa Earns Wine Spectator 2015 Restaurant Award
Casual Dining Restaurant
Bistro Restaurant
Restaurant Specials
Atlanta Restaurants
Casual Restaurants
Scottsdale Hotels
Ruth Chris Steak
Alaskan Vacations
Ruths Chris Steakhouse
Le magazine Wine Spectator vient tout juste de dévoiler les récipiendaires de son Restaurant Awards 2019. Parmi eux se trouve LE RIVERAIN ! Apprenez-en plus sur notre impressionnante cave à vins: https://ripplecove.com/fr/blog/decouvrez-la-cave-a-vin-du-ripplecove/ The Wine Spectator magazine has just unveiled the recipients of its 2019 Restaurant Awards. Among them: LE RIVERAIN! To learn about our impressive wine cellar : https://ripplecove.com/en/blog/discover-our-wine-cellar-at-ripplecove/
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Hotel Spa
Cabana
Pork
Pageants
Fine Dining
Recipe
Concours #CuisinezCochon de #STEBUC - Grand gagnant 2015 Voir la recette sur Le Porc du Québec de notre chef Steeve Rondeau et sous-chef Jonathan Cabana: FLANC DE PORC NAGANO LAQUÉ ->> http://bit.ly/1AJtXKD.
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Berges
Outdoor Decor
Home Decor
Patio
Terrasse sur les berges du Lac Massawippi au #Riverain @auberge_ripplecove
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Canton
Above And Beyond
Cookout Restaurant
Kitchens
La terrasse du Riverain #Ripplecove
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Meat Jerky
Stuffed Mushrooms
Stuff Mushrooms
Diner Restaurant
Concours #CuisinezCochon @STEBUC2015 Restaurant #LeRiverain
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain
Monsieur Jean
Cabanas
Gazebo
Notre chef Steeve Rondeau, le sous-chef Jonathan Cabana et monsieur Jean soulard lors du concours Cuisinez Cochon grâce @LePorcduQuébec #LeRiverain @auberge_ripplecove
Ripplecove Hotel & Spa
Restaurant Le Riverain