Alex Mazelow
More ideas from Alex
ANTHROPOLOGIE HUNTSVILLE / EOA / ELMSLIE OSLER ARCHITECT

The scale of the box store is broken down using materials, patterns and composition. A corner storefront carves away further the larger volume.

The vertical green wall folds in; the wood slats create a screening; the entry is set back. All of which define a welcoming transitional space between the exterior and interior.

The vertical green wall folds in; the wood slats create a screening; All of which define a welcoming transitional space between the exterior and interior.

plank hidden storage

Penelope Trunk Homeschooling: "If the kids are in school for the majority of their waking day, then I feel obligated to focus on making school the best place. If they are not at school then I can focus on our home.