Educational Facilities

131 Pins
 1mo
Collection by
there are many dresses on display in the window sill at this clothing store that is full of mannequins
Regenerative Design Shapes Arizona State’s New Campus Hub
In downtown Phoenix, Studio Ma designs a sociable mixed-use complex that saves on water and works with the sun.
the large building has many windows on it's side and is brown in color
Regenerative Design Shapes Arizona State’s New Campus Hub
In downtown Phoenix, Studio Ma designs a sociable mixed-use complex that saves on water and works with the sun.
people are working in the control room of a recording studio
Regenerative Design Shapes Arizona State’s New Campus Hub
In downtown Phoenix, Studio Ma designs a sociable mixed-use complex that saves on water and works with the sun.
people are walking around in front of a large building with palm trees on both sides
Regenerative Design Shapes Arizona State’s New Campus Hub
In downtown Phoenix, Studio Ma designs a sociable mixed-use complex that saves on water and works with the sun.
people are walking around in the lobby of an office building with red couches and chairs
A Vertical Campus Reshapes the Boston Skyline
The Boston University Centre for Computing & Data Sciences, designed by Toronto firm KPMB, is the city’s first fossil fuel-free building.
a man sitting at a table on top of a wooden deck next to a tall building
A Vertical Campus Reshapes the Boston Skyline
The Boston University Centre for Computing & Data Sciences, designed by Toronto firm KPMB, is the city’s first fossil fuel-free building.
people are walking on the train tracks in front of a tall building
A Vertical Campus Reshapes the Boston Skyline
The Boston University Centre for Computing & Data Sciences, designed by Toronto firm KPMB, is the city’s first fossil fuel-free building.
an aerial view of a city with skyscrapers and buildings in the background, including a body of water
A Vertical Campus Reshapes the Boston Skyline
The Boston University Centre for Computing & Data Sciences, designed by Toronto firm KPMB, is the city’s first fossil fuel-free building.
two people walking up and down the stairs in a building with metal railings on both sides
LMN Architects Channels the California Coast at UC Santa Barbara
LMN Architects translate a laid back coastal spirit into an institutional setting.
many people are walking around in front of a building with large white letters on it
LMN Architects Channels the California Coast at UC Santa Barbara
LMN Architects translate a laid back coastal spirit into an institutional setting.
an outdoor area with benches and tables next to a building that looks like it is made out of concrete
LMN Architects Channels the California Coast at UC Santa Barbara
LMN Architects translate a laid back coastal spirit into an institutional setting.
a person riding a bike in front of a building with cars parked on the street
LMN Architects Channels the California Coast at UC Santa Barbara
LMN Architects translate a laid back coastal spirit into an institutional setting.
an indoor swimming pool with multiple lanes and people in the water on their backs watching
A Montreal Aquatic Centre Fosters Community Connections
The building by Poirier Fontaine Architectes in collaboration with local firms @kanvaarchitecture and Riopel + Associés Architectes balances spaces for discovery and performance. #azuremagazine #montreal #aquaticcentre #PoirierFontaineArchitetces #KANVA #Ripol+AssociésArchitectes #communitycentre #architecture #design #architecturaldesign
The Albert Einstein Education and Research Center Albert Einstein, Sao Paulo, Atrium, Energy Efficient Design, Landscape Architect, Outdoor Structures
Moshe Safdie’s “Tree Canopy” Breathes Life into a Brazilian Medical Centre
The Albert Einstein Education and Research Center’s completion comes at a momentous time for Moshe Safdie’s firm. #architecture #design #education #learningcenter #moshesafdie #saopaulo #brazil #alberteinstein #azuremagazine
Atrium garden at The Albert Einstein Hospital Teaching and Research Center Exterior, Lush Garden, Glass Roof, Tree Canopy
Moshe Safdie’s “Tree Canopy” Breathes Life into a Brazilian Medical Centre
Located in the residential district of Morumbi, São Paulo, and adjacent to the Hospital Israelita Albert Einstein, the building was designed with Perkins&Will as executive architect. #architecture #design #education #learningcenter #moshesafdie #saopaulo #brazil #alberteinstein #azuremagazine