Chocolate Overnight Oatmeal Smoothie -- smooth, creamy, and sure to keep you satisfied for hours! This vegan smoothie will knock out those chocolate cravings while providing you with a balanced breakfast or snack || runningwithspoons.com #vegan #healthy

Chocolate Overnight Oatmeal Smoothie

Chocolate Overnight Oatmeal Smoothie--smooth, creamy and sure to keep you satisfied for hours! This vegan smoothie recipe will knock out those chocolate cravings while providing you with a balanced breakfast or snack

Blueberry and chocolate

❥ Handmade chocolate cupcakes filled with blueberry cream and topped with dark chocolate ganache and some more of these absolutely delicious wild blueberries ♥ YUMMY CUPCAKES!

Buffalo Quinoa Bites are easy to make and a crowd-pleasing appetizer to serve at your next laid back get-together with pals! Serve with blue cheese or ranch dressing as a cool and crisp counterpart to the delicious buffalo spice!

Vegetarian Buffalo Quinoa Bites are easy to make and a crowd-pleasing appetizer to serve at your next laid back get-together with pals! Serve with blue cheese or ranch dressing as a cool and crisp counterpart to the delicious buffalo spice!

Mongolian Shrimp Recipe - made this for dinner tonight - Greg said put it in the recipe book! We think this sauce would be great with chicken, pork or beef.

Kale, Spinach and goat cheese pasta

This is an easy and delicious recipe for Mongolian shrimp. Mongolian shrimp is a Chinese dish that is both spicy and sweet. The spice in this recipe comes from crushed red pepper flakes, so you can adjust the amount to your taste. The shrimp can.

Ma belle-m�re a cr�� un m�lange parfait avec des poireaux, du bacon, de la mayo et du fromage, qu�elle utilise pour garnir des tranches de ciabatta. On peut tout pr�parer, mettre au frigo et attendre � la derni�re minute pour passer aux �tapes 2 et 3.

Croûtons de poireaux & bacon

My mother-in-law created a perfect mix of leek, bacon, mayonnaise, and cheese that she uses to top ciabatta crostini. You can prepare the mix in advance and refrigerate it until you're ready to move on to Steps 2 and

J'suis pas en train d'essayer de révolutionner le monde de la « salade d'amour », mais bien de partager un classique (qui se doit de ne pas être trop modifié) afin de le faire connaître au plus grand nombre de gens possible.

Salade d'amour

I am not trying to reinvent this untouchable, classic Quebec dish, but trying to spread the word.

J�ai longtemps cru (jeu de mots hilarant) que c��tait le genre de plat qu�il �tait pr�f�rable de consommer dans les restaurants. Erreur! En le cuisinant chez moi, je peux d�abord m�assurer de la fra�cheur de mes aliments et surtout doser la quantit� des ingr�dients selon mes go�ts.

Tartare de saumon, fraises & mayonnaise épicée

Existe-t-il un humain sur la Terre capable de couper des mangues convenablement? Je m'am�liore de fois en fois, mais mon Dieu que c'est compliqu� � couper cette affaire-l�. Les noyaux n'ont jamais la m�me forme, de quoi me rendre folle. Heureusement, le go�t est divin (un de mes fruits pr�f�r�s) et �a me fait toujours oublier le temps de coupe d�sagr�able.

Salade de mangues, avocats & crevettes

Lorsque je re�ois � la maison, je ne sais jamais trop quoi servir comme bouch�es pour accueillir mes invit�s. C�est souvent compliqu� de pr�parer quelque chose en plus du menu principal, alors je me d�courage et j'abandonne l'id�e.

Feuilletés de saumon fumé & crème fouettée au citron

When I'm expecting guests, I never quite know what to serve them as an amuse-gueule. Preparing appetizers on top of a main dish is a lot of work, so I often abandon the idea.

Plut�t que de faire des assiettes individuelles pour servir une entr�e, j�aime bien disposer tous les �l�ments de cette recette sur une grande planche � d�couper (en bois), puis disposer le tout au centre de la table. Les invit�s peuvent alors � construire � leur propre burger et manger � leur faim.

Mini-burgers à la betterave, boulgour & mayonnaise à l’avocat

Instead of making up individual plates to serve this starter, I like to put all the ingredients on a large wooden cutting board and leave it in the centre of the table. That way, guests can build their own burgers and decide their own portion size.

Pinterest
Search