Claude Fortier

Claude Fortier

2
Followers
26
Following
Claude Fortier
More ideas from Claude
Caramelized Onion Tart with Gorgonzola and Brie ~ Crispy savory tart made with puff pastry, caramelized onions, and gorgonzola and brie cheeses. ~ SimplyRecipes.com

Caramelized Onion Tart, a crispy savory tart made with puff pastry, caramelized onions, and gorgonzola and brie cheeses. Perfect for holiday entertaining!

Maison de plain-pied à vendre 88 Av. de l'Étoile Laval des Rapides, Laval--Rive-Nord

Maison de plain-pied à vendre 88 Av. de l'Étoile Laval des Rapides, Laval--Rive-Nord

Maison à vendre à Chomedey (Laval) - 620 000 $

Maison à vendre à Chomedey (Laval) - 620 000 $

Blue Floral Long Summer Dress with Slit

Blue Floral Long Summer Dress with Slit

A wallpaper removal project may leave glue residue behind. Before you put up new wallpaper or paint your walls, you must first fully remove the old wallpaper glue residue. Commercial products can help you remove the residue, but so can products from home. Natural remedies for wallpaper glue residue removal are just as effective and save money and...

A wallpaper removal project may leave glue residue behind. Before you put up new wallpaper or paint your walls, you must first fully remove the old wallpaper glue residue.

Jambon effiloché à l’érable et aux épices douces

spiced maple-glazed pulled ham, a delicious recipe in the main dishes section of Montreal’s Public Markets site.

Dans une casserole, faire fondre le beurre à feu doux ajouter les poireaux (ou oignons) couvrir et cuire 5 min. Ajouter les pommes hachées et le céleri., continuer la cuisson5 minutes en remuant.  Incorporer les pommes de terre, le bouillon de poulet et la muscade., saler et poivrer. porter à ébullition, couvrir et laisser mijoter 30 min. (ou jusqu

Dans une casserole, faire fondre le beurre à feu doux ajouter les poireaux (ou oignons) couvrir et cuire 5 min. Ajouter les pommes hachées et le céleri., continuer la cuisson5 minutes en remuant. Incorporer les pommes de terre, le bouillon de poulet et la muscade., saler et poivrer. porter à ébullition, couvrir et laisser mijoter 30 min. (ou jusqu