When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

مواد شیمیایی

239 Pins
 3w
کاراگینان یک افزودنی و یکی از تثبیت کننده‌ها و قوام دهنده‌های طبیعی است، که برای غلیظ کردن، امولسیون کردن و نگهداری غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.
کاراگینان یک افزودنی و یکی از تثبیت کننده‌ها و قوام دهنده‌های طبیعی است، که برای غلیظ کردن، امولسیون کردن و نگهداری غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.
کاراگینان یک افزودنی و یکی از تثبیت کننده‌ها و قوام دهنده‌های طبیعی است، که برای غلیظ کردن، امولسیون کردن و نگهداری غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.

کاراگینان

6 Pins
گلیکولیک اسید نمونه‌ای از اسیدهای ضد آکنه است. این ماده خود نوعی از آلفا هیدروکسی اسید می‌باشد که از نیشکر به دست می‌آید و در کمک به افرادی که مشکل جوش‌های مکرر دارند و قصد مراقبت بیشتر از پوست خود دارند مؤثر است.
گلیکولیک اسید نمونه‌ای از اسیدهای ضد آکنه است. این ماده خود نوعی از آلفا هیدروکسی اسید می‌باشد که از نیشکر به دست می‌آید و در کمک به افرادی که مشکل جوش‌های مکرر دارند و قصد مراقبت بیشتر از پوست خود دارند مؤثر است.
گلیکولیک اسید نمونه‌ای از اسیدهای ضد آکنه است. این ماده خود نوعی از آلفا هیدروکسی اسید می‌باشد که از نیشکر به دست می‌آید و در کمک به افرادی که مشکل جوش‌های مکرر دارند و قصد مراقبت بیشتر از پوست خود دارند مؤثر است.

گلیکولیک اسید

7 Pins
بلانکیت یا جوهر قند که با نام علمی دی تیونیت سدیم(sodium dithionite ) یا هیدروسولفیت سدیم(sodium hydrosulfite) نیز شناخته می‌شود، دارای فرمول Na2S2O4 است. دی تیونیت سدیم یک ماده شیمیایی کریستالی متمایل به سفید تا زرد روشن است که بویی شبیه دی اکسید گوگرد دارد.
بلانکیت یا جوهر قند که با نام علمی دی تیونیت سدیم(sodium dithionite ) یا هیدروسولفیت سدیم(sodium hydrosulfite) نیز شناخته می‌شود، دارای فرمول Na2S2O4 است. دی تیونیت سدیم یک ماده شیمیایی کریستالی متمایل به سفید تا زرد روشن است که بویی شبیه دی اکسید گوگرد دارد.
بلانکیت یا جوهر قند که با نام علمی دی تیونیت سدیم(sodium dithionite ) یا هیدروسولفیت سدیم(sodium hydrosulfite) نیز شناخته می‌شود، دارای فرمول Na2S2O4 است. دی تیونیت سدیم یک ماده شیمیایی کریستالی متمایل به سفید تا زرد روشن است که بویی شبیه دی اکسید گوگرد دارد.

جوهر قند(بلانکیت)

6 Pins
گلیسیرین یک ترکیب آلی است که به گلیسرول معروف است و مایعی شفاف و ژلاتینی بدون بو با طعم شیرین می‌باشد.
گلیسیرین یک ترکیب آلی است که به گلیسرول معروف است و مایعی شفاف و ژلاتینی بدون بو با طعم شیرین می‌باشد.
گلیسیرین یک ترکیب آلی است که به گلیسرول معروف است و مایعی شفاف و ژلاتینی بدون بو با طعم شیرین می‌باشد.

گلیسیرین

6 Pins
تترا سدیم پیروفسفات که به آن سدیم پیروفسفات، تترا سدیم فسفات یا TSPP نیز می‌گویند، یک ترکیب معدنی با فرمول Na4P2O7 می‌باشد. به عنوان یک نمک، جامد و سفید رنگ و محلول در آب است و از آنیون پیروفسفات و یون سدیم تشکیل شده است. در صورت مصرف خوراکی ، مسمومیت این ماده تقریباً دو برابر نمک خوراکی است.
تترا سدیم پیروفسفات که به آن سدیم پیروفسفات، تترا سدیم فسفات یا TSPP نیز می‌گویند، یک ترکیب معدنی با فرمول Na4P2O7 می‌باشد. به عنوان یک نمک، جامد و سفید رنگ و محلول در آب است و از آنیون پیروفسفات و یون سدیم تشکیل شده است. در صورت مصرف خوراکی ، مسمومیت این ماده تقریباً دو برابر نمک خوراکی است.
تترا سدیم پیروفسفات که به آن سدیم پیروفسفات، تترا سدیم فسفات یا TSPP نیز می‌گویند، یک ترکیب معدنی با فرمول Na4P2O7 می‌باشد. به عنوان یک نمک، جامد و سفید رنگ و محلول در آب است و از آنیون پیروفسفات و یون سدیم تشکیل شده است. در صورت مصرف خوراکی ، مسمومیت این ماده تقریباً دو برابر نمک خوراکی است.

سدیم پیروفسفات

3 Pins
پارافین مایع در لوازم آرایشی و پزشکی استفاده می‌شود و یک روغن معدنی بسیار تصفیه شده است.
پارافین مایع در لوازم آرایشی و پزشکی استفاده می‌شود و یک روغن معدنی بسیار تصفیه شده است.
پارافین مایع در لوازم آرایشی و پزشکی استفاده می‌شود و یک روغن معدنی بسیار تصفیه شده است.

خواص پارافین مایع برای پوست

5 Pins
تعداد کمی از مردم می‌دانند که از پارافین مایع برای مو و حتی برای درمان مشکلات معده نیز استفاده می‌شود.
تعداد کمی از مردم می‌دانند که از پارافین مایع برای مو و حتی برای درمان مشکلات معده نیز استفاده می‌شود.
تعداد کمی از مردم می‌دانند که از پارافین مایع برای مو و حتی برای درمان مشکلات معده نیز استفاده می‌شود.

خواص پارافین مایع برای مو

3 Pins
پارافین، به دو صورت مایع و جامد وجود دارد و در سراسر دنیا در طیف وسیعی از صنایع استفاده می‌شود.
پارافین، به دو صورت مایع و جامد وجود دارد و در سراسر دنیا در طیف وسیعی از صنایع استفاده می‌شود.
پارافین، به دو صورت مایع و جامد وجود دارد و در سراسر دنیا در طیف وسیعی از صنایع استفاده می‌شود.

پارافین مایع: تعریف ، کاربردها و عوارض

4 Pins
پارافین مایع که با نام پارافینوم لیکویدوم یا روغن معدنی روسی نیز شناخته می‌شود، یک روغن معدنی بسیار تصفیه شده است که در لوازم آرایشی و پزشکی استفاده می‌شود.
پارافین مایع که با نام پارافینوم لیکویدوم یا روغن معدنی روسی نیز شناخته می‌شود، یک روغن معدنی بسیار تصفیه شده است که در لوازم آرایشی و پزشکی استفاده می‌شود.
پارافین مایع که با نام پارافینوم لیکویدوم یا روغن معدنی روسی نیز شناخته می‌شود، یک روغن معدنی بسیار تصفیه شده است که در لوازم آرایشی و پزشکی استفاده می‌شود.

پارافین مایع

5 Pins
خاک دیاتومه نوعی شن و ماسه یا خاک منحصر به فرد است که از جلبک‌های فسیل شده تشکیل شده است. این ماده برای چندین دهه است که استخراج می‌شود و کاربردهای صنعتی متعددی دارد و اخیراً، به عنوان یک مکمل غذایی نیز، در بازار معرفی شده است.
خاک دیاتومه نوعی شن و ماسه یا خاک منحصر به فرد است که از جلبک‌های فسیل شده تشکیل شده است. این ماده برای چندین دهه است که استخراج می‌شود و کاربردهای صنعتی متعددی دارد و اخیراً، به عنوان یک مکمل غذایی نیز، در بازار معرفی شده است.
خاک دیاتومه نوعی شن و ماسه یا خاک منحصر به فرد است که از جلبک‌های فسیل شده تشکیل شده است. این ماده برای چندین دهه است که استخراج می‌شود و کاربردهای صنعتی متعددی دارد و اخیراً، به عنوان یک مکمل غذایی نیز، در بازار معرفی شده است.

مزایای خاک دیاتومه چیست؟

5 Pins
خاک دیاتومه (DE) یک پودر تالک مانند است که از موجودات میکروسکوپی تک سلولی به نام “دیاتومه” تشکیل شده است.
خاک دیاتومه (DE) یک پودر تالک مانند است که از موجودات میکروسکوپی تک سلولی به نام “دیاتومه” تشکیل شده است.
خاک دیاتومه (DE) یک پودر تالک مانند است که از موجودات میکروسکوپی تک سلولی به نام “دیاتومه” تشکیل شده است.

خاک دیاتومه: یک آفت‌کش طبیعی

4 Pins
خاک دیاتومه یک راه ارزان برای کنترل انگل‌ها در سگ شما است. این ماده نه تنها کم هزینه است بلکه چند کاربرد عملی دیگر نیز دارد.
خاک دیاتومه یک راه ارزان برای کنترل انگل‌ها در سگ شما است. این ماده نه تنها کم هزینه است بلکه چند کاربرد عملی دیگر نیز دارد.
خاک دیاتومه یک راه ارزان برای کنترل انگل‌ها در سگ شما است. این ماده نه تنها کم هزینه است بلکه چند کاربرد عملی دیگر نیز دارد.

5 مزیت خاک دیاتومه برای سگ‌ها

4 Pins
طعم سوکرالوز شبیه شکر است. طعمی شیرین دارد که طعم ناخوشایندی به جا نمی‌گذارد. پایداری سوکرالوز به تولید‌کنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی اجازه می‌دهد تا تقریباً در هر جایی که شکر استفاده می‌شود، از جمله پخت و پز، از آن استفاده کنند.
طعم سوکرالوز شبیه شکر است. طعمی شیرین دارد که طعم ناخوشایندی به جا نمی‌گذارد. پایداری سوکرالوز به تولید‌کنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی اجازه می‌دهد تا تقریباً در هر جایی که شکر استفاده می‌شود، از جمله پخت و پز، از آن استفاده کنند.
طعم سوکرالوز شبیه شکر است. طعمی شیرین دارد که طعم ناخوشایندی به جا نمی‌گذارد. پایداری سوکرالوز به تولید‌کنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی اجازه می‌دهد تا تقریباً در هر جایی که شکر استفاده می‌شود، از جمله پخت و پز، از آن استفاده کنند.

خواص سوکرالوز و کاربرد اعجاب انگیزش در مواد غذایی

5 Pins
مانند سایر شیرین‌کننده‌های بدون کالری، سوکرالوز به شدت شیرین است. حدود 600 برابر شیرین‌تر از شکر است، بنابراین فقط مقدار کمی از سوکرالوز برای مطابقت با شیرینی شکر استفاده می‌شود.
مانند سایر شیرین‌کننده‌های بدون کالری، سوکرالوز به شدت شیرین است. حدود 600 برابر شیرین‌تر از شکر است، بنابراین فقط مقدار کمی از سوکرالوز برای مطابقت با شیرینی شکر استفاده می‌شود.
مانند سایر شیرین‌کننده‌های بدون کالری، سوکرالوز به شدت شیرین است. حدود 600 برابر شیرین‌تر از شکر است، بنابراین فقط مقدار کمی از سوکرالوز برای مطابقت با شیرینی شکر استفاده می‌شود.

سوکرالوز : کاهش وزن و میکروبیوم روده

5 Pins
سوکرالوز به عنوان اسپلندا در بازار موجود می‌باشد، یک شیرین کننده مصنوعی که اغلب در بسته‌های زرد رنگ عرضه می‌شود.
سوکرالوز به عنوان اسپلندا در بازار موجود می‌باشد، یک شیرین کننده مصنوعی که اغلب در بسته‌های زرد رنگ عرضه می‌شود.
سوکرالوز به عنوان اسپلندا در بازار موجود می‌باشد، یک شیرین کننده مصنوعی که اغلب در بسته‌های زرد رنگ عرضه می‌شود.

سوکرالوز و دیابت

4 Pins
استویا و سوکرالوز (اسپلندا) هر دو شیرین کننده هستند که چندین برابر شیرین تر از شکر معمولی هستند. در حالی که معمولاً تصور می‌شود استویا به دلیل منشاء طبیعی آن جایگزین ایمن‌تری نسبت به سوکرالوز است، تحقیقات نشان می‌دهد که ممکن است این موضوع کاملاً درست نباشد.
استویا و سوکرالوز (اسپلندا) هر دو شیرین کننده هستند که چندین برابر شیرین تر از شکر معمولی هستند. در حالی که معمولاً تصور می‌شود استویا به دلیل منشاء طبیعی آن جایگزین ایمن‌تری نسبت به سوکرالوز است، تحقیقات نشان می‌دهد که ممکن است این موضوع کاملاً درست نباشد.
استویا و سوکرالوز (اسپلندا) هر دو شیرین کننده هستند که چندین برابر شیرین تر از شکر معمولی هستند. در حالی که معمولاً تصور می‌شود استویا به دلیل منشاء طبیعی آن جایگزین ایمن‌تری نسبت به سوکرالوز است، تحقیقات نشان می‌دهد که ممکن است این موضوع کاملاً درست نباشد.

سوکرالوز و استویا: تفاوت و شباهت

3 Pins
تفاوت اصلی بین ساخارین و سوکرالوز(اسپلندا) این است که ساخارین کمتر از سوکرالوز شیرین است.
تفاوت اصلی بین ساخارین و سوکرالوز(اسپلندا) این است که ساخارین کمتر از سوکرالوز شیرین است.
تفاوت اصلی بین ساخارین و سوکرالوز(اسپلندا) این است که ساخارین کمتر از سوکرالوز شیرین است.

تفاوت سوکرالوز و ساخارین

4 Pins
مقادیر بیش از حد قند اضافه شده می‌تواند اثرات مضری بر متابولیسم و ​​سلامت کلی شما داشته باشد. به همین دلیل، بسیاری از افراد به شیرین کننده‌های مصنوعی مانند سوکرالوز روی می‌آورند.
مقادیر بیش از حد قند اضافه شده می‌تواند اثرات مضری بر متابولیسم و ​​سلامت کلی شما داشته باشد. به همین دلیل، بسیاری از افراد به شیرین کننده‌های مصنوعی مانند سوکرالوز روی می‌آورند.
مقادیر بیش از حد قند اضافه شده می‌تواند اثرات مضری بر متابولیسم و ​​سلامت کلی شما داشته باشد. به همین دلیل، بسیاری از افراد به شیرین کننده‌های مصنوعی مانند سوکرالوز روی می‌آورند.

فواید و مضرات سوکرالوز

5 Pins
ایزوپروپیل میریستات (IPM) یک روغن مصنوعی شفاف، بی‌رنگ و تقریباً بی‌بو است که به طور گسترده در صنایع مراقبت شخصی و داروسازی استفاده می‌شود.
ایزوپروپیل میریستات (IPM) یک روغن مصنوعی شفاف، بی‌رنگ و تقریباً بی‌بو است که به طور گسترده در صنایع مراقبت شخصی و داروسازی استفاده می‌شود.
ایزوپروپیل میریستات (IPM) یک روغن مصنوعی شفاف، بی‌رنگ و تقریباً بی‌بو است که به طور گسترده در صنایع مراقبت شخصی و داروسازی استفاده می‌شود.

ایزوپروپیل میریستات چیست و چه کاربردی دارد؟

4 Pins
ایزوپروپیل میریستات در کرم‌ها و لوازم دیگر آرایشی کاربرد دارد و در واقع یک ماده نرم کننده است که به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کند. اما، بر خلاف سایر نرم کننده‌ها، مزایای آن به همین جا ختم نمی‌شود.
ایزوپروپیل میریستات در کرم‌ها و لوازم دیگر آرایشی کاربرد دارد و در واقع یک ماده نرم کننده است که به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کند. اما، بر خلاف سایر نرم کننده‌ها، مزایای آن به همین جا ختم نمی‌شود.
ایزوپروپیل میریستات در کرم‌ها و لوازم دیگر آرایشی کاربرد دارد و در واقع یک ماده نرم کننده است که به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کند. اما، بر خلاف سایر نرم کننده‌ها، مزایای آن به همین جا ختم نمی‌شود.

ایزوپروپیل میریستات برای پوست: خواص و نحوه استفاده

5 Pins
ایزوپروپیل میریستات از نظر قدرت مرطوب کنندگی، افزایش کارایی سایر مواد و سپس حفظ فواید، کاملاً منحصر به فرد است. به راحتی می‌توان فهمید که چرا بسیاری از محصولات از این ماده استفاده می‌کنند.
ایزوپروپیل میریستات از نظر قدرت مرطوب کنندگی، افزایش کارایی سایر مواد و سپس حفظ فواید، کاملاً منحصر به فرد است. به راحتی می‌توان فهمید که چرا بسیاری از محصولات از این ماده استفاده می‌کنند.
ایزوپروپیل میریستات از نظر قدرت مرطوب کنندگی، افزایش کارایی سایر مواد و سپس حفظ فواید، کاملاً منحصر به فرد است. به راحتی می‌توان فهمید که چرا بسیاری از محصولات از این ماده استفاده می‌کنند.

خواص ایزوپروپیل میریستات برای مو: مزایا و نحوه استفاده

5 Pins
ایزوپروپیل میریستات یک ماده شیمیایی است که برای اولین در سال 2005 ساخته شد. ایزوپروپیل میریستات با فرمول شیمیایی C17H34O2 کاربرد فراوانی در صنایع آرایشی و بهداشتی دارد.
ایزوپروپیل میریستات یک ماده شیمیایی است که برای اولین در سال 2005 ساخته شد. ایزوپروپیل میریستات با فرمول شیمیایی C17H34O2 کاربرد فراوانی در صنایع آرایشی و بهداشتی دارد.
ایزوپروپیل میریستات یک ماده شیمیایی است که برای اولین در سال 2005 ساخته شد. ایزوپروپیل میریستات با فرمول شیمیایی C17H34O2 کاربرد فراوانی در صنایع آرایشی و بهداشتی دارد.

ایزوپروپیل میریستات

4 Pins
ویتامین B به طور طبیعی در بدن وجود ندارد. این ویتامین یک آنتی اکسیدان است که می‌توانیم از غذاهایی که می‌خوریم از جمله گوشت گاو، مرغ و سیب زمینی دریافت کنیم. پزشکان می‌گویند که ویتامین‌ها از عملکرد سلول‌ها، تولید گلبول‌های قرمز خون، پوست، مو و ناخن‌های سالم و موارد دیگر پشتیبانی می‌کنند.
ویتامین B به طور طبیعی در بدن وجود ندارد. این ویتامین یک آنتی اکسیدان است که می‌توانیم از غذاهایی که می‌خوریم از جمله گوشت گاو، مرغ و سیب زمینی دریافت کنیم. پزشکان می‌گویند که ویتامین‌ها از عملکرد سلول‌ها، تولید گلبول‌های قرمز خون، پوست، مو و ناخن‌های سالم و موارد دیگر پشتیبانی می‌کنند.
ویتامین B به طور طبیعی در بدن وجود ندارد. این ویتامین یک آنتی اکسیدان است که می‌توانیم از غذاهایی که می‌خوریم از جمله گوشت گاو، مرغ و سیب زمینی دریافت کنیم. پزشکان می‌گویند که ویتامین‌ها از عملکرد سلول‌ها، تولید گلبول‌های قرمز خون، پوست، مو و ناخن‌های سالم و موارد دیگر پشتیبانی می‌کنند.

خواص ویتامین b3 برای پوست

4 Pins
ویتامین B3 به نام نیاسین نیز شناخته می‌شود. این ویتامین، ماده مغذی بسیار مهمی است زیرا هر قسمت از بدن برای عملکرد صحیح به آن نیاز دارد. ویتامین B3 یا نیاسین در درجه اول برای کاهش سطح کلسترول بالا در بدن استفاده می‌شود. همچنین برای درمان اختلالات تنفسی یا عروقی نیز کاربرد دارد. غذاهایی مانند ماهی، آجیل و مرغ منابع خوب این ویتامین هستند.
ویتامین B3 به نام نیاسین نیز شناخته می‌شود. این ویتامین، ماده مغذی بسیار مهمی است زیرا هر قسمت از بدن برای عملکرد صحیح به آن نیاز دارد. ویتامین B3 یا نیاسین در درجه اول برای کاهش سطح کلسترول بالا در بدن استفاده می‌شود. همچنین برای درمان اختلالات تنفسی یا عروقی نیز کاربرد دارد. غذاهایی مانند ماهی، آجیل و مرغ منابع خوب این ویتامین هستند.
ویتامین B3 به نام نیاسین نیز شناخته می‌شود. این ویتامین، ماده مغذی بسیار مهمی است زیرا هر قسمت از بدن برای عملکرد صحیح به آن نیاز دارد. ویتامین B3 یا نیاسین در درجه اول برای کاهش سطح کلسترول بالا در بدن استفاده می‌شود. همچنین برای درمان اختلالات تنفسی یا عروقی نیز کاربرد دارد. غذاهایی مانند ماهی، آجیل و مرغ منابع خوب این ویتامین هستند.

خواص ویتامین b3 برای سلامتی

3 Pins
ویتامین B3 که به عنوان نیاسین نیز شناخته می شود، یکی از هشت نوع ویتامین B است. در تبدیل غذایی که می خوریم به انرژی نقش دارد. این ویتامین به بدن در استفاده از پروتئین ها و چربی ها کمک می کند و پوست، مو و سیستم عصبی را سالم نگه می دارد.
ویتامین B3 که به عنوان نیاسین نیز شناخته می شود، یکی از هشت نوع ویتامین B است. در تبدیل غذایی که می خوریم به انرژی نقش دارد. این ویتامین به بدن در استفاده از پروتئین ها و چربی ها کمک می کند و پوست، مو و سیستم عصبی را سالم نگه می دارد.
ویتامین B3 که به عنوان نیاسین نیز شناخته می شود، یکی از هشت نوع ویتامین B است. در تبدیل غذایی که می خوریم به انرژی نقش دارد. این ویتامین به بدن در استفاده از پروتئین ها و چربی ها کمک می کند و پوست، مو و سیستم عصبی را سالم نگه می دارد.

چرا به ویتامین B3 یا نیاسین نیاز داریم؟

6 Pins