Elizabeth Grace

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TRIPLE CHEESE BARBECUE PORK STUFFED SHELLS These easy delectable shells are a cinch to make. Triple Cheese Barbecue Pork Stuffed Shells start off with pulled pork. Don’t feel like cooki…

These easy delectable shells are a cinch to make. Triple Cheese Barbecue Pork Stuffed Shells start off with pulled pork. Don’t feel like cooking a pork butt than buy some already cooked from Costco or Sams. If pork is not your thing substitute ground b

Roses pommes (6):1pâte feuilletée, 2 pommes rouges,1 demi-citron,1 c à s de farine, 3 c à s d'abricot,cannelle,sucre glace. Couper les pommes en tranches (avec la peau) dans un bol avec de l'eau citronnée. Au micro-ondes environ 3 min. Étalez la pâte farinée et couper 6 bandes d'environ 5 cm x 22 cm. Étaler l'abricot. Préchauffer le four à 190°. Égoutter les pommes. Les placer sur la pâte avec la cannelle. Plier la partie inférieure et rouler avec précaution. Cuire environ 40-45 minutes.

All you have to do is defrost the dough, and stretch it out a bit. You want to make sure it’s not too thick, or it might not cook properly. I spread the dough with apricot preserve, but you could also use peach, plum … or what you like.