Galettes de pommes de terre, ricotta & yogourt au miel - Recette | Trois fois par jour

Galettes de pommes de terre, ricotta & yogourt au miel

I'm always looking for new brunch ideas and I often wonder what to do with the last few potatoes left in the bag. If you've ever wondered the same thing, you'll love the efficiency of this recipe.

Galettes de pommes de terre, ricotta & yogourt au miel

Galettes de pommes de terre, ricotta & yogourt au miel

I'm always looking for new brunch ideas and I often wonder what to do with the last few potatoes left in the bag. If you've ever wondered the same thing, you'll love the efficiency of this recipe.

Barres tendres au riz soufflé - Recette | Trois fois par jour

Barres tendres au riz soufflé

Lasagnes roulées à la courge, ricotta & épinards

Lasagnes roulées à la courge, ricotta & épinards

Pâtes au pesto à la crème & chair de saucisse

Pâtes au pesto à la crème & chair de saucisse

I was all ready to make pesto pasta for my man, until he cried "But we're out of meat!" I saved the day by adding Italian sausage.

Coquilles géantes farcies au poulet, épinards & fromage

Coquilles géantes farcies au poulet, épinards & fromage

Biscuit aux pépites de chocolat dans une tasse

Biscuit aux pépites de chocolat dans une tasse

Just like my mug brownie, this cookie will perfectly satisfy sugar cravings.

Nouilles soba asiatiques au tofu & champignons - Recette | Trois fois par jour

Nouilles soba asiatiques au tofu & champignons

Burger de poulet, champignons & oignons rouges caramélisés

Burger de poulet, champignons & oignons rouges caramélisés

Tamagoyaki with Green Onions by japanesecooking101 #Eggs #Omelet #Green_Onions #Japan

Tamagoyaki with Green Onions

Tamagoyaki is a Japanese rolled omelet and it is probably the most common way to eat eggs in Japan. You can find Tamagoyaki on breakfast tables, in bento lunches, and on top of sushi rice. You see it everywhere because everyone loves it.

Pinterest
Search