Joelle Lepage

4 followers
·
7 following
Joelle Lepage
More ideas from Joelle
Au gré du marché: Salade de goberge (surimi) pouvant servir aussi pour un roll

Au gré du marché: Salade de goberge (surimi) pouvant servir aussi pour un roll

The BEST EVER beef and broccoli served over ramen! Recipe via chelseasmessyapron.com

The BEST EVER beef and broccoli served over ramen! Recipe via chelseasmessyapron.com

Recette de boeuf braisé au tamari et au sirop d'érable de Ricardo. Recette de viande de saison avec nouilles soba. Ingrédients: rôti de palette de boeuf, sirop d'érable, sauce tamari, pois sucrés, ail, coriandre...

Recette de boeuf braisé au tamari et au sirop d'érable de Ricardo. Recette de viande de saison avec nouilles soba. Ingrédients: rôti de palette de boeuf, sirop d'érable, sauce tamari, pois sucrés, ail, coriandre...

This version of tuna tartare steals ingredients from the sushi counter, with pickled ginger, rice vinegar--typically used in making sushi rice--and a bit of soy sauce tossed with the finely diced fish. Spoon it onto small plates as an appetizer, or into a bowl alongside taro or other crisp chips for a cocktail party snack. (It's best served right away; as it sits, the tuna begins to lose color, though the flavor remains quite good.) Look for pickled ginger near the prepared sushi at your ...

This version of tuna tartare steals ingredients from the sushi counter, with pickled ginger, rice vinegar--typically used in making sushi rice--and a bit of soy sauce tossed with the finely diced fish.

This vegan kung pao tofu is made with caramelized baked tofu bits in a spicy sauce with peanuts and stir-fried veggies.

Vegan kung pao tofu made with caramelized baked tofu bits in a spicy sauce with peanuts and stir-fried veggies (pinner note- sub sliced almonds or cashews for the peanuts, and carrots & celery for the corn)

Ce tartare de thon au citron vert, sauce soja et coriandre est initialement réalisé avec du jus de yuzu, mais je l'ai remplacé par du jus de citron vert

Ce tartare de thon au citron vert, sauce soja et coriandre est initialement réalisé avec du jus de yuzu, mais je l'ai remplacé par du jus de citron vert