More ideas from Josianne
Je ne saurais dire pourquoi mais j’ai toujours eu un faible pour les muffins. Peu importe la saison, j’adore en cuisiner! Je vous partage aujourd’hui une recette de muffins qui créera ni plus ni moins une explosions de saveurs à vos papilles! Ingrédients: 2 tasses de farine tout usage1 1/2 cuillère à thé de poudre […]

Je ne saurais dire pourquoi mais j’ai toujours eu un faible pour les muffins. Peu importe la saison, j’adore en cuisiner! Je vous partage aujourd’hui une recette de muffins qui créera ni plus ni moins une explosions de saveurs à vos papilles! Ingrédients: 2 tasses de farine tout usage1 1/2 cuillère à thé de poudre […]

Vegan Mushroom Barley Risotto - try this, but remove the olive oil, do bouillon instead of broth as is what i have onhand, omit pine nuts altogether, maybe consider it 3 servings?

Vegan Mushroom Barley Risotto - try this, but remove the olive oil, do bouillon instead of broth as is what i have onhand, omit pine nuts altogether, maybe consider it 3 servings?

Salisbury Steak Stuffed Peppers. This finger-licking stuffed pepper dish is filled with delicious ground beef mixture and gravy that makes it taste just like Salisbury steak.

Salisbury Steak Stuffed Peppers - this finger-licking stuffed pepper dish is filled with delicious ground beef mixture and gravy that makes it taste just like Salisbury steak.