Nancy Lemieux

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More ideas from Nancy
Costa Rican Beef

When it comes to choosing recipes, I’m all about finding something that everyone will eat, and if I’m able to sneak some vegetables in there, it’s all the better. When I saw this recipe for Costa Rican Beef and Chayote, […]

Ces patates gratinées à l’ail sur le BBQ ne sont vraiment pas compliquées à faire et sont vraiment délicieuses... PARTAGER :)

Easy and cheesy, these Grilled Cheesy Garlic Potatoes are cooked in foil until tender and flavorful. The perfect BBQ side dish, and clean-up is a breeze!

Laissez vous envahir par l'odeur d'oignons et de champignons. Originaire de Russie, le bœuf Stoganoff est l'un de mes soupers favoris. Moi qui adore les champignons je suis servie avec cette recette réconfortante.    Ingrédients : 1 livre de nou

Laissez vous envahir par l'odeur d'oignons et de champignons. Originaire de Russie, le bœuf Stoganoff est l'un de mes soupers favoris. Moi qui adore les champignons je suis servie avec cette recette réconfortante. Ingrédients : 1 livre de nou

LA TABLE LORRAINE D'AMELIE: Saumon fumé et salade de fenouil, crème au citron et aneth

LA TABLE LORRAINE D'AMELIE: Saumon fumé et salade de fenouil, crème au citron et aneth

A version of this salad has been on Estela’s menu since its opening; chef Ignacio Mattos has tried it with summer squash and apples in place of the kohlrabi. In any case, make sure not to cut your slices too thin—they need to stand up to the nuts and cheese.

A version of this Shaved Kohlrabi with Apple and Hazelnuts salad has been on New York City restaurant Estela’s menu since its opening. - Could sub almonds for hazelnuts an leave off cheese (during Challenge)