Axonify HQ - Waterloo

Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand…
More
·
10 Pins
 5y
Collection by
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in. Corporate Interior Design, Corporate Interiors, Wall Colors, Colours, Meeting Rooms, Front Office, Polished Concrete, Brand Building, Waterloo
Axonify | Mayhew | Corporate Interior Design • Mayhew
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in. Office Interiors, Modern Pictures, Conference Table
Axonify | Mayhew | Corporate Interior Design • Mayhew
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in. Concrete Floors, White Walls
Axonify | Mayhew | Corporate Interior Design • Mayhew
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in. When To Let Go, Columns
Axonify | Mayhew | Corporate Interior Design • Mayhew
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.
Axonify | Mayhew | Corporate Interior Design • Mayhew
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in. Open Office Design, Home Room Design
Axonify | Mayhew | Corporate Interior Design • Mayhew
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in. Office Design, Outdoor Furniture
Axonify | Mayhew | Corporate Interior Design • Mayhew
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in. Power To The People
Axonify | Mayhew | Corporate Interior Design • Mayhew
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.
Axonify | Mayhew | Corporate Interior Design • Mayhew
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.
Axonify | Mayhew | Corporate Interior Design • Mayhew
Waterloo-based Axonify was rapidly growing. Set within a canvas of full height windows and white walls, Mayhew applied the various colours of Axonify’s brand through bright coloured walls, acoustic floating clouds, vibrant floor accents and team based furniture settings. Exposed columns,ceilings, polished concrete floor maintained the building’s architecture while carpet and fabrics add textural depth. Full glass front offices and meeting rooms on the interior allow the light in.