When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Mayhew's Portfolio

Mayhew Inc. Office Interior Design | Toronto, Canada workplaces that work™
·
41 Pins
 5y
Collection by
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada   Designed by Mayhew Inc.
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada   Designed by Mayhew Inc.
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada   Designed by Mayhew Inc.

Corrosion Services Office

6 Pins
Emkay Interior Office | Toronto, Canada  Designed by Mayhew Inc.
Emkay Interior Office | Toronto, Canada  Designed by Mayhew Inc.
Emkay Interior Office | Toronto, Canada  Designed by Mayhew Inc.

Emkay Office

4 Pins
Meridian Interior Office
Meridian Interior Office
Meridian Interior Office

Meridian Office

5 Pins
The Loyalist College space was designed to reflect an active learning environment characterized. The design solution needed to bring elements into the space that emphasized creativity and cutting edge technology. The design solution provided for sufficient spaces based on the anticipated capacity of students.
Form meets Function was the key principle used to design the Loyalist Media Resource facility. The mandate was to create a functional space that promoted creativity, technology, accessibility and comfort while fostering cross-pollination by enhancing collaboration and productivity between students within common areas.
The Loyalist College space was designed to reflect an active learning environment characterized. The design solution needed to bring elements into the space that emphasized creativity and cutting edge technology. The design solution provided for sufficient spaces based on the anticipated capacity of students.

Loyalist College - Belleville

6 Pins
DuPont’s Project Icarus was conceived and designed to inspire cultural change, drive increased collaboration and foster strong employee engagement. DuPont envisioned a LEED building that would also be supported by areas demonstrating environmental consciousness and wellness.
DuPont Canada | Mississauga, ON September 2012 |95,000 sq ft  DuPont’s Project Icarus was conceived and designed to inspire cultural change, drive increased collaboration and foster strong employee engagement. DuPont envisioned a LEED building that would also be supported by areas demonstrating environmental consciousness and wellness.
Dupont envisioned a LEED building that would also be supported by areas demonstrating environmental consciousness and wellness. Being a LEED facility the use of existing furniture systems allowed DuPont to gain additional credits. Bringing existing panel heights down allowed for openness, collaboration and optimized natural light – an essential component of LEED.

DuPont Canada - Mississauga

9 Pins
Thrive’s entrepreneurial owner worked with Mayhew to ensure that the design of the eatery matched the philosophy of the restaurant. The 1100 square foot organic and vegan inspired establishment was designed with the community in mind and expounds an aggressive healthy lifestyle mantra. The result is a thriving environment which capitalizes on the volume of height and space and engages clientele at every touch point.
Thrive Juice Bar was designed as a concept organic eatery located in the hub of Waterloo in the new Bauer Building development. Thrive’s concept for a juice bar with simple, unique, fresh vegan options was new to the region. With the help of Mayhew’s creative design and workplace solutions team, Thrive has become a favourite for individuals and families who believe that eating healthy is critical.
Thrive’s entrepreneurial owner worked with Mayhew to ensure that the design of the eatery matched the philosophy of the restaurant. The 1100 square foot organic and vegan inspired establishment was designed with the community in mind and expounds an aggressive healthy lifestyle mantra. The result is a thriving environment which capitalizes on the volume of height and space and engages clientele at every touch point.

Thrive Juice Bar - Waterloo

6 Pins
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever.
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever.
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever.

CTV Office - Toronto

5 Pins
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever. Office Interior Design, Office Interiors, Glass Office, Optimize Space, Employee, Natural Light, Work Space, Loft Bed, Lower
CTV - Mayhew Inc.
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever.
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever. Balance
CTV - Mayhew Inc.
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever.
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever. Higher Education Design
CTV - Mayhew Inc.
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever.
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever.
CTV - Mayhew Inc.
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever.
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever. Portfolio, Paneling, Comfort
CTV - Mayhew Inc.
With careful planning, and particular attention to the choice of materials and furniture, Mayhew was able to reach a delicate balance that optimized space utilization, yet still maintained comfort for the employees. Each employee workspace only averaged 100 sq ft; and with added features like lower workstation panels, glass office fronts and doors, and access to natural light, the space felt as open as ever.
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada   Designed by Mayhew Inc. Markham, Design Agency, Corrosion, Workplace, Service Design, Canada
Our Office Designs - Mayhew | Workplaces That Work™
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada Designed by Mayhew Inc.
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada   Designed by Mayhew Inc. Architecture
Our Office Designs - Mayhew | Workplaces That Work™
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada Designed by Mayhew Inc.
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada   Designed by Mayhew Inc. Branding
Our Office Designs - Mayhew | Workplaces That Work™
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada Designed by Mayhew Inc.
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada   Designed by Mayhew Inc. Room Divider
Our Office Designs - Mayhew | Workplaces That Work™
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada Designed by Mayhew Inc.
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada   Designed by Mayhew Inc. Bathtub
Our Office Designs - Mayhew | Workplaces That Work™
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada Designed by Mayhew Inc.
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada   Designed by Mayhew Inc.
Our Office Designs - Mayhew | Workplaces That Work™
Corrosion Services Interior Office | Markham, Canada Designed by Mayhew Inc.
Thrive’s entrepreneurial owner worked with Mayhew to ensure that the design of the eatery matched the philosophy of the restaurant. The 1100 square foot organic and vegan inspired establishment was designed with the community in mind and expounds an aggressive healthy lifestyle mantra. The result is a thriving environment which capitalizes on the volume of height and space and engages clientele at every touch point. Eatery, Aggressive, Mantra, Thrive, Square Feet, Philosophy, Healthy Lifestyle
Thrive - Mayhew Inc.
Thrive’s entrepreneurial owner worked with Mayhew to ensure that the design of the eatery matched the philosophy of the restaurant. The 1100 square foot organic and vegan inspired establishment was designed with the community in mind and expounds an aggressive healthy lifestyle mantra. The result is a thriving environment which capitalizes on the volume of height and space and engages clientele at every touch point.
Thrive Juice Bar was designed as a concept organic eatery located in the hub of Waterloo in the new Bauer Building development. Thrive’s concept for a juice bar with simple, unique, fresh vegan options was new to the region. With the help of Mayhew’s creative design and workplace solutions team, Thrive has become a favourite for individuals and families who believe that eating healthy is critical. Building Development, Juice Bar, Vegan Options, Waterloo, Eating Healthy
Thrive Juice Bar was designed as a concept organic eatery located in the hub of Waterloo in the new Bauer Building development. Thrive’s concept for a juice bar with simple, unique, fresh vegan options was new to the region. With the help of Mayhew’s creative design and workplace solutions team, Thrive has become a favourite for individuals and families who believe that eating healthy is critical.
Thrive’s entrepreneurial owner worked with Mayhew to ensure that the design of the eatery matched the philosophy of the restaurant. The 1100 square foot organic and vegan inspired establishment was designed with the community in mind and expounds an aggressive healthy lifestyle mantra. The result is a thriving environment which capitalizes on the volume of height and space and engages clientele at every touch point. Volume, Environment
Thrive - Mayhew Inc.
Thrive’s entrepreneurial owner worked with Mayhew to ensure that the design of the eatery matched the philosophy of the restaurant. The 1100 square foot organic and vegan inspired establishment was designed with the community in mind and expounds an aggressive healthy lifestyle mantra. The result is a thriving environment which capitalizes on the volume of height and space and engages clientele at every touch point.
Thrive’s entrepreneurial owner worked with Mayhew to ensure that the design of the eatery matched the philosophy of the restaurant. The 1100 square foot organic and vegan inspired establishment was designed with the community in mind and expounds an aggressive healthy lifestyle mantra. The result is a thriving environment which capitalizes on the volume of height and space and engages clientele at every touch point. Standing Desk
Thrive - Mayhew Inc.
Thrive’s entrepreneurial owner worked with Mayhew to ensure that the design of the eatery matched the philosophy of the restaurant. The 1100 square foot organic and vegan inspired establishment was designed with the community in mind and expounds an aggressive healthy lifestyle mantra. The result is a thriving environment which capitalizes on the volume of height and space and engages clientele at every touch point.