Explore Contemporary Architecture, Detacher, and more!

Explore related topics

St-Sulpice apartments building

Image 7 of 13 from gallery of St-Sulpice / FHV Architectes. Courtesy of FHV Architectes

Gallery of St Jacques de la Lande Town Hall / LAN Architecture - 2

Gallery of St Jacques de la Lande Town Hall / LAN Architecture - 2

LAN architecture's approach to the interior revolves around overlapping spaces and capitalizing on transparency, light and reflection.

Casa La Cañada by Ricardo Torrejón

Gallery of Casa La Cañada / Ricardo Torrejón - 3

Gallery of St-Sulpice / FHV Architectes - 4

Gallery of St-Sulpice / FHV Architectes - 4

Fruehauf Henry & Viladoms - Apartment Building, St-Sulpice 2014 l photos (C) Daniela & Tonatiuh.

Dublín 25,© Luis Gordoa

Galería de Dublín 25 / Central de Arquitectura - 14

Dublín 25,© Luis Gordoa

COSTALOPES, Fabrice Fouillet · Dyeji Building

COSTALOPES, Fabrice Fouillet · Dyeji Building

Beiersdorf offices Athens-Greece

What Is Social Media

Beiersdorf offices in Athens,Greece, with led stripes incorporated into the concrete floor and drywall creating the effect of natural light entering through cuts on the wall - design and implementation by the Love.

Milanofiori Housing Complex,© Marco introini

Gallery of Milanofiori Housing Complex / OBR - 5

Image 5 of 17 from gallery of Milanofiori Housing Complex / OBR. Photograph by Marco introini

Wz2, Bernd Zimmermann, Reflective Mirror Home Design, Photography Valentin Wormbs

German Home Gets Modern Revamp With Reflective Paneled Funhouse Exterior

Gallery of Nanterre Co-Housing / MaO architectes + Tectône - 11 residentieel binnentuin tuin collectief passerelle omgevingsaanleg

Gallery of Nanterre Co-Housing / MaO architectes + Tectône - 11

Gallery of Nanterre Co-Housing / MaO architectes + Tectône - 11 residentieel binnentuin tuin collectief passerelle omgevingsaanleg

The project nestles on a southeast-facing slope surrounded by a thicket of mature trees. Rimmed in dark metal, three floors of apartments, wrapped in balconi...

The project nestles on a southeast-facing slope surrounded by a thicket of mature trees. Rimmed in dark metal, three floors of apartments, wrapped in balconi.

Pinterest
Search