The car pick-up/drop-off zone at the main entrance provides a cover from the elements by using fritted glass with a leaf-shaped pattern. The design is repeated in larger dimensions on floors and ceilings throughout the hospital. Nemours Children's Hospital. Jonathan Hillyer/HillyerPhoto.com.

The car pick-up/drop-off zone at the main entrance provides a cover from the elements by using fritted glass with a leaf-shaped pattern.

Google Image Result for http://1.bp.blogspot.com/-JC_ueO-DyCs/ThSe6fx3E7I/AAAAAAAAAHs/TUe0k52MmBM/s1600/GlassCanopies06.jpg

Boundary Metal - Glass Canopies and Suspended Ceilings - Vodafone World HQ Newbury

COBE has won a contest to design a new landmark building at Adidas' global headquarters, with plans for a rhombus-shaped building filled with winter gardens

COBE designs flagship building for Adidas headquarters

COBE has won a contest to design a new landmark building at Adidas' global headquarters, with plans for a rhombus-shaped building filled with winter gardens

The emergency center will be located in the general hospital. The large, clinical treatment zone will be located on the ground level, adjacent to the radiology department, with quick access to the surgical areas. Credit: © Payette.

The emergency center will be located in the general hospital. The large, clinical treatment zone will be located on the ground level, adjacent to the radiology department, with quick access to the surgical areas.

Classical Architecture, Urban Architecture, Architecture Details, Residential Architecture, House Architecture, Contemporary Architecture, Landscape Architects, Townhouse, Luxury Townhomes

Grubun Ankara'daki ilk hastanesi olması nedeniyle mevcut hastanelerden biraz daha farklı ele alınmış olup, çağdaş bir konseptin her mekana yayılarak bir bütün olarak kullanıcılarını kavrayan bir tasarım endişesiyle her köşesinde detaylı bir çalışma ile sonlandırılmış bir konsept çalışmasıdır.

Grubun Ankara'daki ilk hastanesi olması nedeniyle mevcut hastanelerden biraz daha farklı ele alınmış olup, çağdaş bir konseptin her mekana yayılarak bir bütün olarak kullanıcılarını kavrayan bir tasarım endişesiyle her köşesinde detaylı bir çalışma ile sonlandırılmış bir konsept çalışmasıdır.

Pinterest
Search